Mine yndlingspodcasts

Mine yndlingspodcasts

2. november 2023 2 Af equisaunte

Jeg hører rigtig meget podcast, både når jeg kører til og fra stalden, er på arbejde eller f.eks. som i weekenden når jeg skal sidde og pudse udstyr alene. Jeg tænker ikke jeg er den eneste der sætter noget på telefonen for at slå tiden ihjel, så her får i lige mine yndlingspodcasts så i har lidt inspiration til, hvad der kan lyttes til, når boksen skal muges, sadlen skal pudses eller i render rundt i mudderhelvedet på folden og leder efter tabte sko i mørket.

Equicast
Equicast er en rigtig god hestepodcast, som både er virkelig informerende og samtidigt rigtig hyggelig at have i ørene på farten. Jeg elsker simpelthen at lytte til Laura Krebs snakke, så den er helt klart en anbefaling værd!

Mørkeland
Mørkeland er en dansk podcast, hvor 2 kvinder skiftes til at tale om en mordsag, hvorefter de slutter af med at anbefale enten podcasts, bøger eller film.

My Favorite Murder
MFM er den amerikanske version af Mørkeland, men hvor personerne er 2 rigtig humoristiske kvinder der tager en lidt mere komisk vej ind i mørket. Det er ikke alles kop te, men jeg elsker personligt den løse jargon.

Radio Rental
Radio Rental er en af mine absolut yndlingspodcasts! Det er en podcast hvor man hører forskellige skræmmende historier fortalt af dem det er sket med, men hvor man også følger podcastens vært Terry i hans lille videobiks.

Beach Too Sandy, Water Too Wet
En amerikansk podcast hvor søskendeparret læser forskellige 1-stjernesanmeldelser op indenfor forskellige kategorier. Det er virkelig underholdende, og helt klart et lyt værd!

Wulffmorgenthaler Podcast
Wulffmorgenthaler er en af mine store guilty pleasures. Jeg synes deres striber er herlige at læse, og podcasten her er en måde at komme med om bag kulissen når de kommer på deres forskellige vittigheder. Jeg tager tit mig selv i at komme til at grine højlydt, så hvis man er til deres striber vil man elske deres podcast!


Har I også nogle podcasts, som er et lyt værd? Så må I meget gerne smide dem afsted min vej!