Trailertræning og Kvadrille

Trailertræning og Kvadrille

28. februar 2024 Af equisaunte

Da vi skulle afsted til Vilhelmsborg ramte virkeligheden om, at vores trailertræning alligevel ikke var så skarp som jeg troede. Jeg satte mig derfor for, at jeg skulle træne noget mere trailer, og at vi generelt bare skulle ud og køre en masse – også når vi ikke skulle til stævne.

CoolUnite og Gammel Estrup

Da jeg var til CoolUnite Cup med mine veninder, rendte jeg rundt og hjalp bagom setup’et lørdag og søndag. Jeg faldt derfor i snak på banen, med en af de andre deltageres mand, som viste sig at komme fra samme klub som jeg selv havde meldt mig ind i. Hans kone red nemlig også fjordhest, og jeg kender ikke særlig mange i fjordhestemennesker i omegnen, så det var rart lige at sætte ansigter på flere.

Vi fik nogle gode snakke og han nævnte blandt andet at de var en flok fjordheste ryttere fra omegnen, som skulle ride kvadrille på Gammel Estrup. Gammel Estrup er et dyrskue, som jeg første gang fik øjnene op for i 2022. Her overværede jeg Felix’ kusine blive mønstret, og senere så jeg opvisning inde i den store ring. Her voksede drømmen om selv at rende rundt på Gammel Estrup en dag – først med mønstring og når vi blev rigtig seje skulle jeg finde en måde at ride i den store ring på.

Endnu en drøm der går i opfyldelse!

Skæbnen ville så, at jeg slet ikke skulle vente så længe. Jeg fik snakket med både den flinke herre samt deres anden rytter til hesten, og inden jeg fik set mig om var jeg overtalt til at melde mig og Felix til. Vi har derfor træninger og senere hen kvadrille på Gammel Estrup i kalenderen for i år, og på den måde slår vi 2 fluer med 1 smæk: At ride i den store ring, samt at få trænet en masse trailer. Der er nemlig en håndfuld træninger vi skal med til, for at vi kan komme med, så nu skal vi have trænet noget trailer hjemme først, og så har jeg i hvert fald mindst 5 køreture indenfor 2 måneder som helt sikkert også kommer til at gøre os stærkere i trailerkørsel 💪🏼