Hvad kan jeg tilbyde min klub?

Hvad kan jeg tilbyde min klub?

24. marts 2024 Af equisaunte

Forleden var jeg til generalforsamling i den lokale rideklub. Jeg havde en 1,5 måneds tid forinden meldt mig ind, for at kunne starte stævner under deres navn. Udover stævnedeltagelse var der dog også flere andre ting der gjorde, at valget faldt lige nøjagtigt på dem.

En gammel kending

Under tiden er jeg stødt på mange forskellige rideklubber. Jeg startede til ridning i en alder af 5-6 år, og har selv redet på 5 forskellige rideskoler både på Sjælland og senere i Jylland. Derudover har jeg haft veninder på andre rideskoler som jeg også har besøgt, og til sidst er der så de rideskoler jeg kender perifert igennem enten stævnedeltagelse eller de sociale medier.

Mit første møde med min nye rideklub – HARK – skete igennem stævnedeltagelse på en elevhest jeg lånte med til et springstævne – det er efterhånden 10+ år siden. Jeg husker det som værende et rigtig hyggeligt stævne, og oplevelsen var generelt rigtig god og mindeværdig, også selvom vi kun sprang 30 og 40 cm.

Sidste år deltog jeg så i mit første racestævne, som også foregik på HARK der lagde faciliteter til, og senere deltog vi i den lokale juletur ned i byen, som var orkestreret af HARK. Eftersom at der er mange fjordhesteryttere derude, og at de også ligger faciliteter til racestævner og -cups var min plan at melde mig ind som medlem i det nye år. Da jeg så skulle starte stævne på Vilhelmsborg fik jeg endelig sendt min indmeldelse afsted, og siden 1/2 har jeg så været officielt medlem af HARK.


Min første generalforsamling

Forleden var der så indkaldt til generalforsamling. Jeg har ikke været i en rideklub i mine voksne år, udover de klubber jeg kun har været indmeldt på grund af stævner, så jeg har aldrig været med til en generalforsamling. Mine to veninder fra stalden der også rider for HARK ville dog gerne afsted, så vi mødtes derude for at deltage.

Under mødet skulle der så vælges nye folk til bestyrelsen. Jeg kunne godt i løbet af aftenen mærke at det trak at blive en del af det sammenhold, som man tydeligt kunne mærke der var i klubben. Både for at give mit eget bidrag, men især også for at udvide mit hestenetværk – også indenfor fjordhestefolkene, som jeg ikke kender så mange lokale af. Desværre skal man have været medlem i mindst 3 måneder for at stille op, så jeg måtte vente lidt endnu.

Ikke længe efter faldt snakken dog på, at jeg gerne ville bidrage og før jeg havde set mig om var jeg blevet valgt ind som 1. Suppleant. Det var ikke lige det jeg havde regnet med da jeg først satte mig ved bordet den aften, men jeg kan bare mærke at jeg virkelig har lyst til at give en hånd med, når man mærker gejsten fra alle de andre der virkelig vil klubben det bedste. Forhåbentligt er det så min fod indenfor, til en plads i bestyrelsen når min ‘prøveperiode’ er overstået

Hvad kan jeg så bidrage med?

Som flere af jer nok ved, så er jeg jo ikke en haj til hverken spring eller dressur. Dog er jeg fuld af gode idéer og løsninger, og har et hjerte (og en uddannelse) der brænder for grafisk arbejde og fotografering. Derfor vil jeg rigtig gerne kunne tilbyde min hjælp indenfor netop dette, og det lød de til at ville tage glædeligt imod – så jeg håber jeg kan slå mine folder lokalt og hjælpe til med det jeg er bedst til.

Derudover kan jeg godt lide at hjælpe til med de sociale medier, og jeg har altid flere skøre, geniale og hyggelige idéer til content i baghånden – desværre er der bare ikke mere end 24 timer i et døgn, så jeg skal nok lige lære at sortere lidt i det hele. Men “hellere for meget end for lidt”, er det ikke det man siger?

Nu glæder jeg mig bare til at blive et mere velkendt ansigt i min nye klub, samt at lære alle de andre godt at kende. Jeg er sikker på at det her nok skal blive godt, og at det bliver et sted mig og Felix kommer til at ride for de næste mange år